Τρόποι Αποστολής

WEB Τιμές και στο Φυσικό μας Κατάστημα στη Θεσσαλονίκη!

 • Άμεση αγορά χωρίς αναμονή και χωρίς περιορισμούς,  στις τιμές του Geoponic.gr. Ισχύει για όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται ως «άμεσα διαθέσιμα».

 

Κόστος Αποστολής

 • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες μέχρι δύο (2) κιλά είναι 4 €.
 • Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1€ ανά κιλό.
 • Για παραγγελίες άνω των 50€ και μέχρι δύο (2) κιλά σας χαρίζουμε τα μεταφορικά. Για παραγγελίες πάνω από 2 κιλά υπάρχει επιβάρυνση 1€ ανά κιλό.

 

Συμπληρωματικές Παραγγελίες

Οι παραγγελίες εκτελούνται αυτόματα με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για τον λόγο αυτό, οποιαδήποτε προσθήκη προϊόντος/ων σε υφιστάμενη παραγγελία λογίζεται από το σύστημα μας ως νέα παραγγελία.

 

Χρόνος Αποστολής

 • Οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς εντός μιας (1) με τριών (3) εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται περίοδοι αιχμής (γιορτές και αργίες).
 • Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αποστολής μπορεί να φτάσει τις πέντε (5) ή και επτά (7) εργάσιμες μέρες.

 

Παραλαβή Παραγγελίας

 • Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα: Παραλαμβάνετε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00 και Σάββατο 08:00-14:00. Ισχύει μόνο για αγορές που έχουν παρέλθει τουλάχιστον 24 ώρες από τη λήψη της παραγγελίας σας. Εξαιρείται η Κυριακή κατά την οποία το φυσικό κατάστημα είναι κλειστό.
  Οι παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται από το φυσικό κατάστημα μετά την πάροδο τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα.
 • Αποστολή στο χώρο σας : Η παραγγελία σας, αποστέλλεται στο χώρο σας και κατόπιν υπόδειξης σας μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο 3ωρο χρονικό διάστημα που σας διευκολύνει.
 • Παραλαβή από το Τοπικό Γραφείο Courier : Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό κατάστημα της εκάστοτε εταιρίας courier, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξουμε την οικονομικότερη λύση!

 

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας και παραλαμβάνετε εσείς από εκεί.

Το κατάστημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας για τις λεπτομέρειες της αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ΄ολοκλήρου εσάς και πληρώνονται κατά την παραλαβή. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται με αυτό τον τρόπο αποστολής, παρά μόνο η τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.